Blog

11.nap 2015.08.12. szerda

Hihetetlen, de már csak hármat alszunk, és... 

Ma is egy hosszú napon vagyunk túl. Délelőttönkét két óránk van , általában egy egyórás és egy másfél órás óránk van és még az ebédszünet után egy kétórás. ( A "rövid nap" egy másfél és egy kétórás "órából" áll :-))

Ma délelőtt az elöljárószók voltak terítéken, és megint gazdagodtunk új ötletekkel, hogy hogyan lehet nehezebb anyagokat játékosan megtanítani. A délután nekem jobban tetszett, (mint a rossz diák...szeretem az egyszerűbb dolgokat :-)) mert arról volt szó, hogy a filmeket hogyan építhetjük be a mindennapokba. Először érveket gyűjtöttünk a filmek használata mellett, majd ellen. Győzött a "mellette", így gyakorlati feladatokkal igazoltuk, hogy igazunk van...:-).

Mindennap teszünk rövidebb-hosszabb sétákat Oxfordban, egyre otthonosabban mozgunk, már a "jó" irányba nézünk, ha át akarunk menni az úttesten és a sok kis apró pénzzel is boldogulunk, ha ki kell valamit fizetni.

Mellesleg, már tényleg elkezdődött a visszaszámlálás, ma megvettük a buszjegyünket Londonba. Lesz 5 óránk sétálgatni  London belvárosában.    

Teljes cikk